Peter Thomas Roth Ultra-lite 24/7 anti-aging cellular repair 43 gram

Peter Thomas Roth

Ultra-lite 24/7 anti-aging cellular repair 43 gram

Peter Thomas Roth Ultra-lite 24/7 anti-aging cellular repair 43 gram

En mycket lätt fuktcreme med den patentansökta peptidtekniken Firma-CELL-4™ och antioxidanter som i kombination med vår unika bioprocessmetod skapar en revolutionerande formel som motverkar åldrandet. Denna banbrytande kombination av ingredienser hjälper till att minska de djupa rynkornas och de fina linjernas djup genom att rikta in sig på muskelgrupper samtidigt som kollagen och elastin stärks. Ger huden maximal släthet och fasthet vilket ger ett ungdomligare utseende. Denna fuktcreme är inte fet, utan torkar med en matt yta. pH nivå 4.0 – 5.0

Vem kan användaUltra-Lite Anti-Aging Cellular Repair™?

  • Normalto oily skin types. Especially for skin that displays early signs of aging and mature skin with more defined wrinkles and fine lines.

Testresultat:

Synliga resultat efter bara en applicering. Det är kliniskt bevisat att PTR FIRMA-CELL-4 minskar förekomsten av djupa rynkor med 17 % efter bara 15 dagar och med 27 % efter 30 dagar.* Kombinationen av neuropeptider och peptider i PTR FIRMA-CELL-4 har uppvisat fantastiska effekter när det gäller att motverka åldrandet som går djupare än hudens yta. Ämnet är inriktat på linjer som bildas av ansiktets rörelser, inklusive kråksparkar, fåror i pannan, vid ögonbrynen och skrattrynkor som gör att man ser äldre ut. Med fortsatt användning blir huden slätare och rynkor som beror på upprepade rörelser blir till slut färre.
  
Våra medlemmar har kopplat till de här produkterna:
BLOGGARE SOM SKRIVER OM PRODUKTEN:

comments

Ultimate Posts

Kommentera