Babor Vita Balance Argan Nourishing Cream 50 ml

Babor

Vita Balance Argan Nourishing Cream 50 ml

Babor Vita Balance Argan Nourishing Cream 50 ml

En intensiv creme som stärker huden och det kollagena nätverket. Kollagenfibrer stödjer vår hud och gör den spänstig. Några av dess största fiende är bla. nikotin, UV-strålar och miljöföroreningar som alla främjar till bildandet av kollagenase, ett enzym som bryter ner kollagentrådar. Hudens kollagenstruktur blir då gradvis mera ostabil och tappar sin spänst. Resultatet blir nedsatt elasticitet vilket ger fina linjer och rynkor. Argan Nourishing Cream innehåller arganolja, som länge varit känd i världen för dess läkande, närande och förskönande egenskaper. Huden behåller sin spänst och elasticitet.

Passar en torr hud i brist på lipider, känslig hud, hud med nedsatt elasticitet och rynkor samt en stressad hud. Argan cremen är som en vinterskön yllebyxa för ansiktet!

Aktiva ingredienser:

  • Granatäppleextrakt– Främjar nybildandet av aquaporiner (vattenkanaler). Ser till så att huden är ordentligt återfuktad
  • Hyalyronsyra- binder fukt på två effektiva sätt: Släcker omedelbart törsten i de övre hudlagren (epidermis) Har en långvarig reservoareffekt i de djupare hudlagren (dermis)  
Våra medlemmar har kopplat till de här produkterna:
BLOGGARE SOM SKRIVER OM PRODUKTEN:

comments

Ultimate Posts

Kommentera